SPONSOREN

De Overbetuweloop zou er niet zijn zonder de steun van onze sponsoren en partners. Daarom willen we hen hartelijk bedanken voor hun bijdrage.

Ook sponsor worden?
Er zijn allerlei mogelijkheden om de Overbetuweloop te ondersteunen, zowel financieel als materieel. Informeer naar de mogelijkheden door een e-mail te sturen via info@overbetuweloop.nl

Sponsoren en partners Overbetuweloop:


MHB Kozijnen uit Herveld is een familiebedrijf dat hoogwaardige kozijnen produceert voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel Europa. MHB produceert en monteert niet alleen ramen, deuren en kozijnen, maar ontwikkelt ook nieuwe kozijnprofielen en profielsystemen.

c1000 Met een winkel aan het Europaplein en op Westeraam in Elst, helpt JUMBO Macleane de inwoners van Elst bij zijn dagelijkse boodschappen. Een winkel met verse producten, duizenden A-merken, lokale merken en huismerken. En nu, als kersverse JUMBO, natuurlijk nog scherper geprijsd.

DV Kantoormeubelen DV Kantoormeubelen is al ruim 30 jaar leverancier van kantoormeubelen voor bedrijven en instellingen. Wij zijn een landelijk werkend bedrijf dat gevestigd is in Heteren.

run2day Run2Day is ontstaan uit de gedachte dat het beter kan in hardloopwinkelland. Met meer gevoel en bezieling, een betere begeleiding van de klant en advies op maat.

Eurocase Logistics Support (onderdeel van Eurocase) heeft een aantoonbare staat van dienst als het gaat om de logistieke ondersteuning van organisaties: van mailcampagne tot orderwerking, van productverzending tot klantenservice.

Running-Elst is sinds 2008 dé loopgroep van Elst. Doelstelling is: hardlopers stimuleren met plezier een sportieve prestatie te leveren. Gezondheid en gezelligheid staan voorop.

Auto-reclame.nl weet hoe belangrijk goede en professionele autobelettering is. Uw bedrijfswagen is tenslotte uw rijdende visitekaartje en het eerste wat uw (potentiële) klant van u ziet. U wilt dat uw wagen opvalt en de belettering perfect verzorgd is.

Mario Meijer Aircoservice Elst is een bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele service van airconditioning. De service bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en vullen van airco-installaties in huis, auto’s, vrachtwagens en landbouwmachines.

Decorator verzorgt maatwerk in decoratieve objecten en schilderwerken. Gespecialiseerd in het maken van blow ups, schaalmodellen, 3D printing ‘from start to finish’, decoratieve schilderwerken en thematisering.

De Bordbuster zorgt vanaf 1999 voor vernieuwing op het gebied van buitenpresentaties. Bordbusters is het revolutionaire antwoord op problemen met evenement- en projectborden.

Linge Hotel Elst, een comfortabel, jong en modern familie hotel rustig gelegen in het centrum van Elst, midden in de Betuwe tussen Arnhem en Nijmegen. Een familiehotel waar gastvrijheid een begrip is.

EMC is specialist in maatwerk bedrijfsopleidingen omdat onderzoek aantoont dat de werkvloer de meest krachtige leerplek is, werken wij vanuit het 70:20:10 principe van Charles Jennings.

Overbetuwe is een gemeente midden in de stadsregio Arnhem-Nijmegen. De gemeente wordt gekenmerkt door een mix van dynamisch, stedelijk gebied en agrarisch buitengebied.