Verras je vader op Vaderdag: samen meedoen aan de Overbetuweloop

Ben jij tussen de 4 en 7 jaar? Wil je je vader op Vaderdag 18 juni sportief verrassen? En vind je hardlopen leuk? Loop dan samen met je vader de Kidsrun van 500 meter van de MHB Overbetuweloop.

Als je samen met je vader de 500 meter wilt lopen, moet je drie dingen doen:

  1. Vraag je moeder, opa of oma om je in te schrijven voor de Kidsrun over 500 meter van de MHB Overbetuweloop. Dit wedstrijdonderdeel is voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar. Kosten voor deelname zijn € 3,-. Inschrijven kan via www.overbetuweloop.nl/inschrijven.
  2. Download het startbewijs (pdf, 1,5 MB) onderaan de pagina. Print het uit. En geef het startbewijs op Vaderdag 18 juni aan je vader (samen met een dikke knuffel). Met dit startbewijs mag je vader gratis met je meelopen tijdens de Kidsrun.
  3. Haal op zondag 18 juni 2017 vanaf 10.30 uur je startnummer op in het gemeentehuis. En zorg dat je om 12.00 uur bij de start staat van de Kidsrun van 500 meter (locatie: Dorpsstraat 67, Elst). Als je vader aan de wedstrijdleiding zijn startbewijs laat zien, mag hij samen met jou het startvak in. En jullie zijn klaar voor de start!

Bij de finish is er voor jou een mooie herinneringsmedaille. En we zorgen voor een leuk aandenken voor jou en je vader.

Doe je mee?
Ja! Dan wel mondje dicht tegen papa, want het moet wel een verrassing blijven.

Meer informatie

Comments are closed.